Hendrison Vermogensregie

Financiële planning en advies op maat

Een goede beleggingservaring

Mijn naam is Sacha Hendrison. Ik sta voor een goede beleggingservaring. Zowel in de tijd waarin de financiële markten floreren als in tijden waarin de markten minder gunstig zijn. Niet gehinderd door eventuele negatieve emoties als angst of twijfel, kan ik u – op basis van mijn jarenlange ervaring – op rationele gronden objectief adviseren of u wel of niet een bepaalde investering moet doen en hoe u uw vermogen het beste over de verschillende beleggingscategorieën kunt spreiden. Cliënten omschrijven mij als dynamisch, sensitief, creatief en analytisch.

Wat mij drijft

Alhoewel ik graag met familie en vrienden de dag pluk, geloof ik dat het hebben van een lange termijnvisie erg belangrijk is. Goed nadenken over je financiële toekomst geeft mij een gevoel van rust en vrijheid. Vanuit die visie is het mijn ambitie als ‘most trusted advisor’ te fungeren voor mijn cliënten. Zodat zij rustig kunnen blijven ondernemen, werken en straks volop de dag kunnen blijven plukken.

Samenwerking met BINCKBANK en NNEK

Ik werk samen met BINCKBANK en NNEK, (www.fondsenplatform.nl), waar voor uw vermogen een rekening wordt geopend en waar uw vermogen in veilige en betrouwbare handen is. Ook mag ik mij geaccrediteerd partner van Dimensional Fund Advisors (www.dimensional.com) noemen, een fondshuis met een belegd vermogen van bijna 500 miljard Euro en bekend om haar wetenschappelijke aanpak, onderscheidende manier van beleggen en goede historische beleggingsprestaties. 

Aandacht maakt het verschil

U wilt niet verdwalen op een gerobotiseerd platform waar u zich een nummer voelt. U wilt tegenover een deskundige zitten die zich kan inleven in uw situatie en een passende oplossing kan aanbieden. En terecht.

Met ruim negen jaar ervaring, onder andere als key accountmanager bij Morningstar, marktleider op het gebied van beleggingsfondsenresearch, gericht op de retail belegger, kan ik u de expertise én aandacht bieden die u verdient.

Ik beschik over een AFM vergunning en de wettelijk vereiste WFT vakdiploma's.

Een vrijblijvende kennismaking? Bel mij via +31 (0) 6 248 15407.